Servicemonteur BMI landelijk

Smeba Brandbeveiliging B.V. is onderdeel van Moyne Roberts Group en is gevestigd in Wijchen. Smeba Brandbeveiliging staat garant voor kwaliteit, service en vakmanschap. Ons team van de afdeling Detectie is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, leveren, installeren, certificeren en onderhouden van brandbeveiligingsinstallaties.

Ter versterking van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar een

Servicemonteur BMI
(landelijk)

Wat betekent dit?
Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig verhelpen van storingen aan systemen op het gebied van brandbeveiligingstechniek. Hierbij gaat het voornamelijk om brandblus- en brandmeldinstallaties. Je bent ook verantwoordelijk voor preventief onderhoud aan deze installaties. Daarnaast adviseer en informeer jij onze klanten over onze producten en diensten. Het op toerbeurt draaien van 24-uurs storingsdiensten hoort ook bij jouw functie.

Wat verwachten wij van de juiste kandidaat?
Samen met je collega’s vorm jij het visitekaartje van ons bedrijf. Een klantvriendelijke en kwaliteitsgerichte instelling is voor jou dan ook vanzelfsprekend, evenals zelfstandig kunnen werken. Jij hebt een technische vooropleiding. Het diploma onderhoudsdeskundige BMI is een pré. Heb jij dit niet, dan zijn wij bereid om in jou te investeren. Het bezit van een geldig VCA-diploma is een vereiste alsook een geldig rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?
Natuurlijk alle tools om jouw werk optimaal te kunnen uitvoeren zoals het juiste gereedschap, een iPhone en iPad/laptop en een volledig ingerichte servicewagen. Daarnaast bieden wij een fulltime functie, binnen een prettige, collegiale en informele werksfeer in een vlakke organisatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld opleiding.

Ben jij degene die wij zoeken?
Mail dan jouw sollicitatie met CV naar Smeba Detectie B.V., t.a.v. mw. Ellen Engels – Afdeling HR, emailadres: hrm@smeba.nl

 Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.