Service monteur draagbare blusmiddelen regio’s Amsterdam e.o. Utrecht e.o. Den Haag e.o.

Smeba Brandbeveiliging B.V., onderdeel van Moyne Roberts Group, biedt in haar service- en handelspakket alles op het gebied van brandbeveiliging in heel Nederland en België.

Ter versterking van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

Service monteur draagbare blusmiddelen (m/v) (f/t)
regio’s Amsterdam e.o, Utrecht e.o, Den Haag e.o.

Wat ga je doen?
Je voert inspectie-, onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit aan draagbare blusmiddelen en noodverlichting-/vluchtwegarmaturen op locatie. Daarnaast adviseer je waar nodig de klant en maak je rapporten op naar aanleiding van de uitgevoerde werkzaamheden. Deze werkzaamheden worden verricht vanuit een volledig ingerichte servicewagen. Je werkt veelvuldig met Ipad en IPhone.

Wat breng je mee?
Uiteraard ben je in het bezit van een geldig rijbewijs. Een technische vooropleiding is gewenst, maar meer nog is technisch inzicht noodzakelijk net als een heldere en duidelijke manier van communiceren met het oog op klantencontact en advisering. Verder werk je graag zelfstandig, waarbij je gebruikt maakt van moderne (communicatie)middelen. Ben je niet in het bezit van vereiste vakdiploma’s (waaronder Onderhoudsdeskundige blusmiddelen, VCA), dan investeren wij in jouw in opleidingen. We zoeken vakbekwame kandidaten, maar werk je nog meer op junior niveau, dan mag je ook solliciteren.

Wat bieden wij?
Wij bieden een fulltime functie, binnen een prettige, collegiale werksfeer in een vlakke, informele organisatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder scholingsmogelijkheden, bedrijfsauto, tablet en mobiele telefoon.

Ben jij degene die wij zoeken?
Mail dan jouw sollicitatie met CV naar Smeba Brandbeveiliging B.V., t.a.v. Ellen Engels, afdeling HR, emailadres: hrm@smeba.nl.