Regiomanager Zuid/West Holland

Smeba Brandbeveiliging B.V. is onderdeel van Moyne Roberts Group, ons hoofdkantoor is gevestigd in Wijchen. Smeba Brandbeveiliging staat garant voor kwaliteit, service en vakmanschap. Onze teams van de afdelingen draagbare blusmiddelen en detectie zijn gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, leveren, installeren, certificeren en onderhouden van diverse producten op het gebied van brandbeveiliging.

Ter versterking van ons operationele team zijn wij op korte termijn op zoek naar een

Regiomanager Zuid/West Holland 

Wat ga je doen?

*Het inwerken en begeleiden van monteurs binnen de afdeling blusmiddelen / noodverlichting en het zorgvuldig uitvoeren van kwaliteitschecks, uitvoeren van de kalibratie meetmiddelen, keuring klimmaterialen en het uitvoeren van applicaties.

*Daarnaast ga je in het veld toezien / uitvoering geven op juiste naleving van o.a. : VCA, ISO 9001 en 14001 en verdere van toepassing zijnde branche gerelateerde certificaten.

*Het begeleiden en stimuleren van monteurs op communicatieve en commerciële vaardigheden.

Wat breng je mee, of ben je bereid om te gaan behalen? 

Basiskennis op minimaal MBO-niveau / algehele kennis brandveiligheid / REOB diploma en minimaal 3 jaar ervaring als onderhoudsmonteur blusmiddelen / o.a. scholing nood- en vluchtwegbeveiliging, onderhoudsdeskundige droge blusleidingen / kennis van kalibratienormen / VCA vol diploma leidinggevende (coachende) capaciteiten. Goede kennis van de Nederlandse taal / in bezit van rijbewijs B / flexibiliteit, geen 9-5 mentaliteit / verantwoordelijkheidsgevoel. 

Wat bieden wij jou?

Natuurlijk alle tools om jouw werk optimaal te kunnen uitvoeren. Daarnaast bieden wij een fulltime functie, binnen een prettige, collegiale en informele werksfeer in een platte en dynamische organisatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waarbij de CAO Metaal & Techniek van toepassing is.

Heb je interesse? 

Mail dan jouw sollicitatie met CV naar Smeba brandbeveiliging B.V., t.a.v. Frank Klomp, afdeling HR, emailadres: hrm@smeba.nl

Mocht je inhoudelijke vragen hebben over deze functie kan je contact opnemen met Theo Coenders, Operationeel Manager, mailadres: theo@smeba.nl