Over Smeba

Al ruim 50 jaar voorzien wij in brandveiligheid voor bedrijven en organisaties.

Afbeelding voor Over Smeba
  • Verspreid over de Benelux dus altijd in de buurt

  • Meer dan 50 jaar ervaring in de markt

  • Zekerheid door volledige certificering

Wij maken veiligheid makkelijk voor iedereen

Het bieden van een veilige omgeving is essentieel, en daar komt veel bij kijken. Regels, verplichtingen en logische keuzes, hoe pakt u dat aan? Bij Smeba weten we dat u hulp nodig heeft om alles van begin tot eind goed voor elkaar te krijgen. Het delen van onze kennis en ervaring zit dan ook in ons bloed. Wij doen er alles aan om veiligheid makkelijk te maken voor u.

Lees meer over onze aanpak

Elke dag veiliger

We zoeken altijd naar nieuwe manieren om onze oplossingen veiliger te maken. Smeba Brandbeveiliging maakt sinds 2004 deel uit van de internationale Moyne Roberts groep, specialist in “Fire Protection & Security” met meer dan 700 medewerkers en een vooruitstrevende Europese visie. Als onderdeel van de Moyne Roberts groep profiteren we van een impuls aan kennis en innovatie. Zo voorzien wij onze klanten en partners altijd in de veiligste oplossingen die beschikbaar zijn op de markt.

Betrouwbaar en dichtbij

Met onze dekking in de Benelux, 50 jaar ervaring, ISO 9001 en REOB certificering staan we garant voor continuïteit, veiligheid en een hoog kwaliteitsniveau. U weet zeker dat uw veiligheidsmiddelen functioneren als het er écht toe doet. Door onze visie, voortdurende productinnovatie met aandacht voor duurzaam ondernemen, technologische ontwikkelingen op het gebied van automatisering profiteert u elke dag van de veiligste oplossing.
Smeba is één van de grotere brandbeveiligingsbedrijven in Nederland en biedt een landelijke dekking. Het hoofdkantoor van Smeba is gevestigd in Wijchen. In Den Haag bevindt zich een regiokantoor.

Smeba biedt de totaaloplossing voor alle bedrijven en organisaties in de hele Benelux.

Met alle bedrijven en organisaties bedoelen we ook echt alle. Heeft u 1 brandblusser of 35.000? Smeba staat voor u klaar.


Eigen productie

In eigen productielocaties maakt Moyne Roberts brandblussers, bluswagens en brandslanghaspels. Dankzij onze eigen R&D-afdeling zijn we in staat om u te voorzien van maatwerk producten. Voor de Nederlandse Spoorwegen hebben we bijvoorbeeld een speciale brandblusser ontworpen.

Cover voor

Onze missie: Safety Inside

Wij zijn ervan overtuigd dat voortdurende aandacht voor de kwaliteit van mensen, middelen en materieel een essentiële voorwaarde is om enerzijds de klanten tevreden te houden en anderzijds een goede financiële basis voor de toekomst te creëren.

Onze missie is dan ook Safety Inside.

Cover voor

Lees over onze dienstverlening

Zo gaat Smeba bij u te werk
Creëer veiligheid met onze diensten
Wij werken met de beste middelen