Over Smeba

Smeba Brandbeveiliging is onderdeel van de Moyne Roberts groep Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Wijchen bij Nijmegen. Smeba heeft geheel Nederland als werkgebied. Vanuit de diverse vestigingen bieden we onze klanten 24-uurs service.

Smeba Brandbeveiliging BV bestaat sinds 1971. De gestage groei heeft er toe geleid dat Smeba in Nederland met 120 personen werkt aan uw veiligheid. Met de overname door Moyne Roberts is Smeba in staat nog betere service te bieden. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de garantieperiode van maar liefst 5 jaar op de brandblussers.

Smeba is actief op de zakelijke en particuliere markt. Zoals bekend doen wij het onderhoud van brandblussers en het jaarlijks keuren van brandblussers, dit is namelijk wettelijk verplicht. Bij Smeba kunt u het jaarlijks keuren en het onderhoud van uw brandblussers, brandhaspels en andere brandblusmiddelen laten uitvoeren. Smeba voert het onderhoud en de controle uit volgens de technische specificaties van NEN 2559 voor brandblussers en NEN-EN 671-3 voor brandslanghaspels.

We beveiligen kleine en grote objecten. Dat kan variëren van vliegvelden tot fabriekshallen. Maar ook winkelpanden, scholen en kantoren worden door Smeba beveiligd tegen brand. Daarnaast zijn we actief op de evenementenmarkt. Zo is Smeba de partner op festivals als Lowlands, Zwarte Cross, Down the Rabbit Hole, PinkPop, Rockwerchter, en diverse kleinere festivals.

Smeba heeft een geheel eigen filosofie over service. In dat kader is Smeba de laatste jaren meer gericht op de eindgebruiker in het industrieel, midden- en kleinbedrijf. Producten voor nieuwbouwprojecten, zoals brandslanghaspels, worden frequent afgenomen door installatiebedrijven. Smeba bezoekt jaarlijks meer dan 25.000 locaties. Op die locaties voeren we circa 300.000 controles uit op bluseenheden. Deze controle voldoet aan de van overheidswege vastgestelde norm REOB88.

De kernbegrippen van Smeba zijn:

  • Betrouwbaarheid onder alle omstandigheden
  • Gebruiksgemak
  • Veiligheid
  • Duurzaamheid (vijf jaar garantie)
  • Oog voor het milieu

Met de overname door Moyne Roberts, welke haar thuisbasis heeft in Ierland en ook gevestigd is in Groot Britannië, is Smeba in staat om ook in de rest van Europa te expanderen. Zo is Smeba op dit moment al actief in Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en België.

Afbeeldingsresultaat voor smeba

Meer over Moyne Roberts?

Moyne Roberts