Zo realiseren wij brandveiligheid

Smeba is uw partner in brandveiligheid. Wij ontzorgen u van begin tot eind, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Neem contact op voor advies en tarieven.

Neem contact op
Afbeelding voor Zo realiseren wij brandveiligheid
  • Verspreid over de Benelux dus altijd in de buurt

  • Meer dan 50 jaar ervaring in de markt

  • Zekerheid door volledige certificering

Uw complete oplossing

Smeba voorziet u van een volledige dienstverlening. Elk project begint met een plan op basis van onderzoek. Met onze brede ervaring en volledige dekking in de Benelux, bieden we voor elk brandveiligheidsvraagstuk passend advies en een complete oplossing. In deze oplossing zitten al onze diensten en producten verweven. Met periodieke controle en onderhoud zorgen we dat u aan al uw verplichtingen blijft voldoen. Zo ontzorgen we u volledig. En dat met een 24-uurs service.

Wij nemen het initatief

Aan (brand)veiligheid zitten veel wetten en verplichtingen verbonden. Het kost veel tijd voor iemand om zich daarin te verdiepen. Smeba neemt dit graag van u over. Wij zijn volledig op de hoogte van alle verplichtingen waar uw bedrijf of organisatie mee te maken heeft én krijgt. U kunt rekenen op ons initiatief hoeft zelf dus nergens meer aan te denken. Wij ondernemen altijd actie wanneer nodig en houden u daarvan goed op de hoogte.

Smeba is er voor iedereen

Iedere organisatie, groot of klein, moet de (brand)veiligheid in orde hebben. Smeba bedient de hele markt, zakelijk én particulier. Of uw opdracht nou bestaat uit 1 brandblusser of 35.000, wij staan voor u klaar. Geen product is ons vreemd, dus we voorzien in alle middelen die nodig zijn om een brandveilige omgeving te realiseren. We beveiligen kleine en grote objecten. Dat kan variëren van vliegvelden tot fabriekshallen. Maar ook winkelpanden, scholen en kantoren worden door Smeba beveiligd tegen brand.

Smeba bezoekt jaarlijks meer dan 25.000 locaties. Op die locaties voeren we circa 300.000 controles uit op bluseenheden.Smeba staat klaar voor alle bedrijven en organisaties die hun brandveiligheid perfect geregeld willen hebben.

Benieuwd wat Smeba voor u kan betekenen?
Neem contact met ons op en we vertellen u graag over de mogelijkheden.
Neem contact op

Referenties

Smeba bezoekt jaarlijks meer dan 25.000 locaties. Op die locaties voeren we circa 300.000 controles uit op bluseenheden. Bekijk hieronder enkele organisaties die kiezen voor Smeba.

Cover voor

Nederlandse Spoorwegen

Voor de Nederlandse Spoorwegen verzorgt Smeba de levering en het onderhoud van EHBO-, BHV-, blusmiddelen en noodverlichting op ruim 450 NS-locaties in Nederland. De NS locaties zijn treinen, stations, perrons, werkplaatsen, kantoren en winkels. Smeba draagt hiermee bij aan het waarborgen van een ongestoorde bedrijfsvoering voor NS via maatregelen die gericht zijn op de veiligheid in NS treinen en gebouwen.

Ministerie van defensie

Smeba verzorgt planmatig- en correctief onderhoud en leveringen van blusmiddelen voor het Ministerie van Defensie op ruim 400 locaties in Nederland. Na een Europese aanbestedingsprocedure is de overeenkomst verlengd en uitgebreid.

Cover voor
Cover voor

Destil Prolians

Destil Prolians is een groothandel voor de bouw en industrie met 36 vestigingen in Nederland en meer dan 150.000 artikelen onder één dak. Smeba verzorgt het onderhoud, keuring en vervanging van o.a. de brandblussers, brandslanghaspels en noodverlichting. Belangrijke redenen voor Destil Prolians om te kiezen voor Smeba zijn de kwaliteit van de dienstverlening en de vakbekwaamheid van het personeel. Verder geven de medewerkers goede adviezen en is de service van een hoog niveau.


Lees verder

Lees meer over Smeba
Creëer veiligheid met onze diensten
Wij werken met de beste middelen