Terug naar news

Smeba Brandbeveiliging doneert € 5.000,– aan Alpe d’HuZes

AlgemeenNederlands
28 januari 2021
Afbeelding voor Smeba Brandbeveiliging doneert € 5.000,– aan Alpe d’HuZes

Al een aantal jaren wordt dit bedrag, welke voorheen werd besteed voor het overhandigen van relatiegeschenken aan onze klanten, gedoneerd aan een goed doel. Dit jaar heeft het management gekozen voor Alpe d’HuZes.

Onze medewerkers leveren daarnaast ook een extra financiële én een sportieve bijdrage aan dit goede doel. Een aantal heeft ervoor gekozen haar Kerstgratificatie te doneren, óók neemt een aantal van hen zelf deel aan dit evenement in 2020.

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’HuZes, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. De koers dag is altijd op de eerste donderdag van juni en maakt deel uit van een hele koersweek, waar een heel jaar lang naartoe wordt gewerkt. Een bijzondere week vol saamhorigheid, waarin kanker voor iedereen bespreekbaar wordt gemaakt. In 2020 worden voor de vijftiende keer de 21 bochten van de Alpe d’Huez beklommen.

100% donaties naar kankeronderzoek: elke gedoneerde euro aan het Alpe d’HuZes/KWF-fonds komt direct en voor 100% ten goede aan kankeronderzoek.

Anneke Janssen

100% donaties naar kankeronderzoek: elke gedoneerde euro aan het Alpe d’HuZes/KWF-fonds komt direct en voor 100% ten goede aan kankeronderzoek.

Delen