Moyne Roberts

Afbeelding voor Moyne Roberts
  • Verspreid over de Benelux dus altijd in de buurt

  • Meer dan 50 jaar ervaring in de markt

  • Zekerheid door volledige certificering

Moyne Roberts, het Ierse moederbedrijf, bestaat sinds 1990. Het bedrijf is één van de toonaangevende producenten van brandblusmiddelen en beveiligingstoepassingen. Met een volledig ingerichte productieafdeling in Ierland is het bedrijf in staat om een hoge mate van kwaliteit te handhaven welke voldoet aan internationale normen zoals BS EN3 en ISO 9002. Het bedrijf bedient zowel de particuliere als de zakelijke markt in Ierland en Groot Brittannië. Moyne Roberts exporteert naar alle landen.

De kwaliteitsproducten van Moyne Roberts worden met meer dan 3 decennia aan ervaring geproduceerd en hebben in de loop der tijd hun kwaliteit bewezen. Moyne Roberts brandblussers zijn ontworpen en vervaardigd volgens de hoogste Nederlandse en internationale normen. Moyne Roberts hanteert daarbij een productie controle die zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit. Al onze producten zijn geproduceerd volgens de EN norm, u bent dan ook verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.
Moyne Roberts is uitgegroeid tot één van de grootste producenten van brandblusmiddelen in Europa en exporteert over de gehele wereld.
Alle Moyne Roberts producten worden aan een zwaardere test onderworpen als de eisen die gesteld zijn in de internationale normen.

Met 180 werknemers is Moyne Roberts toonaangevend op de Britse en Ierse markt. Het team van werknemers staat garant voor constante kwaliteit van haar producten.