Monteur brandmeldinstallaties regio Den Haag/Utrecht/Eindhoven

Smeba Brandbeveiliging B.V. is onderdeel van Moyne Roberts Group en is gevestigd in Wijchen. Smeba Brandbeveiliging staat garant voor kwaliteit, service en vakmanschap. Onze teams van de afdelingen Draagbare Blusmiddelen en Detectie zijn gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, leveren, installeren, certificeren en onderhouden van diverse producten op het gebied brandbeveiliging.

Ter versterking van ons team Detectie zijn wij voor diverse regio’s (o.a. Den Haag / Utrecht / Eindhoven) op korte termijn op zoek naar

SERVICE MONTEURS BRANDMELDINSTALLATIES

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig verhelpen van storingen aan systemen op het gebied van brandbeveiligingstechniek. Hierbij gaat het voornamelijk om brandblus- en brandmeldinstallaties. Daarnaast voer je preventief onderhoud uit aan deze installaties. Tevens adviseer en informeer jij onze klanten over onze producten en diensten. Het op toerbeurt draaien van 24-uurs storingsdiensten hoort ook bij jouw functie.

Wat breng je mee?

Samen met je collega’s vorm je het visitekaartje voor Smeba Brandbeveiliging. Een elektro technische vooropleiding is gewenst. Daarnaast is een klantvriendelijke en heldere manier van communiceren belangrijk met het oog op klantencontact en advisering. Verder vind je het leuk en ben je (op termijn) in staat om zelfstandig te werken.

Wat bieden wij jou?

Natuurlijk alle tools om jouw werk optimaal te kunnen uitvoeren zoals het juiste gereedschap, Ipad, Iphone en een volledig ingerichte servicewagen. Daarnaast bieden wij een fulltime functie, binnen een prettige, collegiale en informele werksfeer in een platte en dynamische organisatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal & Techniek.

Heb je interesse? 

Mail dan jouw sollicitatie met CV naar Smeba brandbeveiliging B.V., t.a.v. Frank Klomp– Afdeling HR, emailadres: hrm@smeba.nl