Controle & onderhoud brandveiligheid

Smeba beheert, controleert en onderhoudt uw interventiemiddelen ten behoeve van brand- en vluchtveiligheid. Neem contact op voor advies en tarieven.

Neem contact op
Afbeelding voor Controle & onderhoud brandveiligheid
  • Verspreid over de Benelux dus altijd in de buurt

  • Meer danĀ 50 jaar ervaring in de markt

  • Zekerheid door volledige certificering

Naast het installeren & inrichten van brandblusmiddelen en apparatuur, bestaat de core business van Smeba uit het controleren en onderhouden van al deze producten. Controle en onderhoud van uw brandblusmiddelen is essentieel en van levensbelang. Zonder onderhoud neemt de kwaliteit van brandblusmiddelen af, waardoor deze moeilijker een brand kunnen voorkomen of bedwingen.

Onderhoud van blusmiddelen, vluchtwegsignalering en branddetectiesystemen

Smeba ontzorgt u volledig in het onderhoud van al uw brandblusmiddelen en apparatuur. Met onze ruimte ervaring en brede dekking in de Benelux staan we altijd en overal voor u klaar. Wij werken met eigen monteurs en accountmanagers, onderverdeeld per regio en specialisme. U kunt rekenen op onze expertise en proactieve houding.

Periodieke controles blusmiddelen en detectieapparatuur

Controle en onderhoud van blusmiddelen en apparatuur is wettelijk verplicht. Afhankelijk van het product gelden er verschillende wetten. Zo heeft een brandblusser zowel jaarlijks onderhoud nodig, als uitgebreid onderhoud na 5 jaar en een revisie na 10 jaar. Smeba zorgt dat u voldoet aan de wetgeving en zodoende een brandveilige omgeving realiseert.

Smeba beheert, controleert en onderhoudt uw brandveiligheid
Smeba staat klaar om uw blusmiddelen, vluchtwegsignalering en brand-detectiesystemen te onderhouden. Neem contact op voor de mogelijkheden.
Neem contact op

Relevante pagina’s

Voldoet u aan de wet? Regel een beoordeling!
Smeba verzorgt ook in de inrichting van brandveiligheid
Bekijk de producten die wij voor u onderhouden