Ontruimingsplan / Bedrijfsnoodplan online

Met ons eenvoudige stappenplan heeft u snel en doeltreffend een ontruimingsplan of een bedrijfsnoodplan online. Voor advies, neem contact met ons op.

Neem contact op
Afbeelding voor Ontruimingsplan / Bedrijfsnoodplan online
  • Verspreid over de Benelux dus altijd in de buurt

  • Meer dan 50 jaar ervaring in de markt

  • Zekerheid door volledige certificering

Een bedrijfsnoodplan klaar in 3 stappen

Bij Smeba stoppen we al onze expertise en ervaring in een bedrijfsnoodplan/ontruimingsplan voor uw bedrijf of organisatie. Wij maken en houden uw omgeving (brand)veilig. Dit gebeurt in drie stappen.

Stap 1. Vul het aanvraagformulier op deze pagina in.

Na het invullen, nemen we contact met u op om de details te bespreken en u een voorstel te doen.

Stap 2. Vertel ons over uw organisatie.

 Als u akkoord gaat met ons voorstel, vragen we u meer te vertellen over uw organisatie. Smeba maakt vervolgens een doeltreffend plan met duidelijke grafische instructiekaarten.

Stap 3. Print het plan en vul aan met gegevens die constant wijzigen.

Op basis van uw gegevens en opmerkingen maken we het bedrijfsnoodplan definitief. Wij leveren u een plan inclusief instructiekaarten als beveiligd PDF document.  Daarnaast ontvangt u een MS-word bestand waarin u aanpassingen kan doen voor frequent wijzigende gegevens zoals namen, organisaties, telefoonnummers en logboeken.


Bedrijfsnoodplan aanvragen? Vul het formulier hieronder in

Aanvraagformulier bedrijfsnoodplan

BHV-plattegronden

Bij een plan horen ook veiligheidsplattegronden en ontruimingsplattegronden.  Indien u deze nog niet heeft kunnen wij u daarmee helpen. Als u ergens vragen over heeft of behoefte heeft aan advies, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Smeba staat klaar om uw omgeving (brand)veilig te maken en houden.