Bedrijfshulp-verlening (BHV)

Smeba helpt u met het opzetten van een BHV-structuur in uw organisatie en voorziet in BHV-cursussen. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Informeer naar de mogelijkheden
reanimatie tijdens een bhv cursus
  • Verspreid over de Benelux dus altijd in de buurt

  • Meer dan 50 jaar ervaring in de markt

  • Zekerheid door volledige certificering

Bedrijfshulpverlening is het door het bedrijf zelf georganiseerd verlenen van hulp, door werknemers, in gevaarlijke situaties. Bedrijfshulpverleners (BHV’ers) zorgen ervoor dat in een situatie die gevaar oplevert voor de veiligheid en gezondheid van werknemers en gasten, letsel en schade zoveel mogelijk wordt voorkomen en beperkt. Ze komen in actie in afwachting van de komst van de reeds gealarmeerde professionele hulpverlening.

Wettelijke verplichting BHV

In de Arbowet staat beschreven welke verplichtingen gelden voor zowel werkgever als werknemer. Als werkgever bent u verplicht in uw bedrijf de bedrijfshulpverlening te regelen. Hoe u dit doet, hangt onder meer af van de aard en omvang van uw bedrijf. De RI&E is de basis. De restrisico’s bepalen de inrichting van uw BHV-organisatie.

BHV-cursus

Naast het inrichten van uw BHV-structuur voorzien we ook in cursussen waarmee u uw werknemers opleidt als BHV’er. Met zowel online BHV-opleidingen als fysieke cursussen vinden we een oplossing die past bij uw bedrijf of organisatie.


BHV-ondersteuning aanvragen

Als u vrijblijvend wilt weten hoe wij u kunnen helpen, neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Relevante pagina’s

Andere opleidingen en cursussen rondom veiligheid
Genereer BHV Plattegronden met ons stappenplan
Voldoet u aan de wetten van brandveiligheid?