Brandveiligheid bij evenementen

Het festivalseizoen is inmiddels al weer in volle gang. Smeba is regelmatig aanwezig voor de brandveiligheid bij evenementen en festivals. De organisator kan zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens het evenement zelf ontzorgd worden op het gebied van brandveiligheid.

Veiligheid is van groot belang bij de organisatie van een evenement. Diverse partijen zetten zich er dan ook gezamenlijk voor in om een maximale veiligheid te realiseren. Smeba concentreert zich daarbij op de brandveiligheid bij evenementen. Denk hierbij aan het uitzetten van blusmiddelen op de juiste locaties, het impregneren van brandgevaarlijke materialen, maar ook het controleren van de aanwezige voorzieningen op het gebied van brandveiligheid en het geven van voorlichting aan bijvoorbeeld de horeca-uitbater en de bezoeker.

Bij festivals als Pinkpop, Lowlands, Zwarte Cross en Rock Werchter is Smeba als hofleverancier intensief betrokken bij de voorbereidingen van het evenement en wordt er nauw samengewerkt met de andere dienstverleners.

Brandveiligheid bij evenementen

Wilt u bij uw evenement ook ontzorgd worden op het gebied van brandveiligheid? Of voert u de brandbeveiliging van uw evenement in eigen beheer uit, en wilt u brandblussers huren? Neem dan contact op met Smeba Brandbeveiliging!

Evenementenkalender Smeba 2017

Dit jaar zijn we o.a. aanwezig bij:

Deel dit artikel: