Account Manager regio Zuid West Nederland

Account Manager regio Zuid West NederlandSmeba Brandbeveiliging B.V., onderdeel van Moyne Roberts Group, biedt in haar service- en handelspakket alles op het gebied van brandbeveiliging in heel Nederland en België.

Ter versterking van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

Account Manager m/v
regio Zuid West Nederland

Wat ga je doen?
Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met bestaande relaties binnen jouw regio. Jij adviseert en informeert onze relaties over ons dienstenpakket en behandelt voorkomende klachten. Waar mogelijk breid jij ons dienstenpakket bij bestaande relaties uit, inclusief het uitbrengen en opvolgen van offertes. Daarnaast zoek jij actief naar nieuwe klanten binnen jouw regio om zo uitbreiding van het aantal relaties te bewerkstelligen. Hierbij inventariseer jij wensen en eisen van nieuwe klanten, breng jij offertes uit en volgt deze ook op. Jij werkt hierbij nauw samen met collega’s van de afdeling Verkoop Binnendienst en Debiteurenbeheer.

Wat breng je mee?
Je woont in de regio (Zuid-Holland, West-Utrecht, Zeeland). Je bent een stevige persoonlijkheid, beschikt over een opleiding op MBO-niveau, goede commerciële vaardigheden en relevante ervaring met de nadruk op acquisitie. Het werken met targets is je op het lijf geschreven. Uiteraard beschik je over uitstekende contactuele vaardigheden en heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van MS Outlook, Excel en Word is ruimschoots aanwezig. Jij bent pro-actief, gedreven, representatief, kunt prima plannen en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Natuurlijk ben jij ook in het bezit van een geldig rijbewijs B en heb jij géén 9-tot-5-mentaliteit. Kennis van brandveiligheid en kennis van de branche is een pré.

Wat bieden wij?
Wij bieden een fulltime functie, binnen een prettige, collegiale werksfeer in een vlakke, informele organisatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder scholingsmogelijkheden, bedrijfsauto, laptop, tablet en mobiele telefoon

Ben jij degene die wij zoeken?
Mail dan jouw sollicitatie met CV naar Smeba Brandbeveiliging B.V., t.a.v. mw. Ellen Engels – Afdeling Hr, emailadres: hrm@smeba.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.